OM OSS

Hei!

Vi er en liten bedrift som holder til i Jessheim og som har drevet med bunader i over 15 år! Mitt navn er Pham, og vår historie startet da jeg og min mann, Hai startet en liten systue i vår kjellerstue i Kongsvinger. Siden da har vi holdt på med omsøm, brodering og montering av bunader til damer, herrer og barn! 2012 var året vi flyttet til Jessheim og åpnet Jessheim Systue, hvor vi holder til i dag – rett ved Jessheim storsenter! 

Alle bunadene våre er håndbroderte og tilpasses etter kundens mål. Jessheim systue har enerett på Romanibunaden, som ble lansert høsten 2021. Samtidig er vi forhandlere av bunadsølv og annet tilbehør fra Sylvsmidja, Espeland og Klaveness. 

Vi ønsker å kunne tilby våre tjenester til alle og gjøre det lett tilgjengelig, uansett hvor i landet du måtte bo! Resultatet ble derfor denne nettbutikken. Per i dag består nettbutikken kun av produkter fra Sylvsmidja, Espeland og Klaveness.

Så dersom du ser etter noe spesifikt eller føler at du mangler noe til din bunad – ja, da har du kommet til rett sted! 😉
Ta gjerne kontakt med oss dersom dere skulle ha noen spørsmål!
_____________________________________________________________

Alle stoffer og materialer kommer fra:
– Gudbrandsdalens Uldvarefabrikk
– Krivi-Vev AS
– Tyrihans AS
– Bernhard L.
– Rauma Ullvarefabrikk

Foto: Lisbeth Andresen