OFTE STILE SPØRSMÅL

Praktiske spørsmål

Ja! Jessheim Systue heter vår fysiske butikk og vi holder til rett ved Jessheim storsenter. Besøksadressen er: Trondheimsvegen 98C, 2050 Jessheim. Velkommen til en hyggelig handel 😊

Vi aksepterer Visa, Mastercard og faktura via Klarna.

Dersom bestillingen din ikke er sendt, send oss en e-post på post@jessheimsystue.no, så fikser vi det!

Vi sender alle våre bestillinger med sporingsnummer. Når du har fått sendingsbekreftelse fra oss, kan du følge pakken din fra oss til deg.

Vi prøver å sende bestillinger så raskt som mulig. Vanligvis vil pakken bli levert mellom 3-7 dager, avhengig av hvor du bor. I høysesong kan leveringstiden bli lengre.

Bunadsølv fra våre leverandører har livsgaranti*. Dersom dine bunadsøljer blir skadet eller er har feil på grunn av produksjonfeil vil disse erstattes. Denne garantien kommer i tillegg til de rettighetene du har gjennom lover som ikke kan fravikes.

*Garantien gjelder ikke klokker, her er det 2 års garanti.

Spørsmål om bunad og bunadsølv

Vi tilbyr både brodering, montering og omsøm av bunader. Har du spørsmål om bunad kan du gjerne komme innom oss i Jessheim eller send en e-post til post@jessheimsystue.no.

Vi tilbyr både brodering, montering og omsøm bunadskjorter. Har du spørsmål kan du gjerne komme innom oss i Jessheim eller send en e-post til post@jessheimsystue.no.

Ingen problem, vi er her for deg! Fyll ut belteskjema HER, så kommer vi tilbake til deg med et godt tilbud på sølvbelte som passer til din bunad!

Våre leverandører av bunadsølv er Sylvsmidja og Espeland. 

Alle våre bunadsko kommer fra Klaveness!

Vi prøver å sende bestillinger så raskt som mulig. Vanligvis vil pakken bli levert mellom 3-7 dager, avhengig av hvor du. I høysesong kan leveringstiden bli lengre.

Så klart, vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp på alle våre produkter (utenom spesialbestillinger). Ønsker du å returnere et produkt kan du registrere retur i nettbutikken. Kjøper bekoster returkostnaden.